SWS sikkerhet skurs

Howdy!

Det er min glede å annonsere at Asker Skyteklubbs westerngruppe skal avholde sikkerhetskurs i westernskyting lørdag 31. oktober 2020! Oppmøte er storsalen i skytterhuset i Olledalen.

Vi starter kl. 11:00 og holder på til ca. 16:00. Kurset består av to deler: teori på lørdag, og skytepraksis på klubbens trening torsdag 5. november. Vi har skytetid fra 18:00-21:00, men det er mulig vi kan starte litt tidligere! Jeg kommer tilbake med mer nøyaktig tidspunkt for praksisen når jeg har diskutert det med ledelsen i klubben.

Kurset koster kr. 500,-, og inkluderer pizza på lørdag, opplæringsmateriell (skytterhåndbok), litt ammunisjon på torsdag, og lån av våpen og rig til praksisen.

Vel møtt, og spre gjerne ordet til andre interesserte skyttere!


Hilsen Richard Berge
Styreleder, Out West Gunslingers
(Asker Skyteklubbs westerngruppe)

Sikkerhets kurs oktober

Til info er sikkerhetskurset 1. til 3. oktober 2020 fullt. Det vil ikke bli flere sikkerhetskurs i 2020, men det vil bli satt opp sikkerhetskurs fra begynnelsen av 2021 i løpet av kort tid.

Klubbartikler

Asker Skyteklubb har i samarbeid med www.supporter.no fått egen nettbutikk for kjøp av klubbartikler som t-skjorter, capser og lignende.

Asker Skyteklubb caps

Du finner nettbutikken i menyen på https://askerskyteklubb.no

Sikkerhets kurs 1. til og med 3. oktober

Det arrangeres et nytt sikkerhetskurs i Asker Skyteklubb fra 1.. til og med 3. oktober 2020.

På grunn av restriksjoner fra FHI vil den praktiske delen bli noe begrenset i forhold til at våpen ikke skal byttes mellom skyttere uten desinfisering.

For påmelding gå til siden for sikkerhetskurs.

1 2 3 18