Brukskurs utebane

Da har det omsider blitt endring i smitte restriksjonene fra myndigheten og vi kjører et nytt brukskurs for utebanen for de som er medlem i ASK og har egne våpen.

Det blir en teoretisk del på Teams torsdag 21.01.2021, kl.18:00 med påfølgende fysisk gjennomgang på banen mandag 25.01.2021, kl.19:00.

Adgangsbrikken koster 200,- og betales med kort torsdag når man får brikken på banen.

Påmelding: https://askerskyteklubb.no/brukskurs-utebane/

Det er mulig for de som går og venter på svar på egen våpensøknad, å være med på kurset. Men brikken vil ikke aktiveres før man fremviser eget våpenkort.

Sikkerhets kurs i januar er avlyst.

Sikkerhetskurset 14. Til 16. januar er dessverre avlyst.
Dette fordi gjeldene smitte restriksjoner ser ut til å vedvare forbi kursstart.

Alle som er påmeldt har fått beskjed per e-post på samme adresse de fikk bekreftelse til påmelding.

Vi kommer tilbake med ny kursdato.

Ønsker alle en fortsatt fin julefering og ett godt nytt år.
Hold dere friske! 

 

For Asker Skyteklubb
Ruben Sandnes.

Stans av all organisert aktivitet i Asker Skyteklubb

Som en følge av Covid-19 smittesituasjonen i Norge har styret i Asker Skyteklubb, i kveld vedtatt å stanse all organisert aktivitet fra og med 6. november til og med 22. november 2020. Det kan bli aktuelt å utvide denne perioden, dette avhenger av smittesituasjonen og vil bli vurdert senere.

Det er dog anledning for fri trening på utebanen, innenfor skytetidene, for de som har egen adgangsbrikke. Det forutsettes dog at alle smittevernregler blir overholdt.


Hilsen styret i Asker Skyteklubb.

Klubb mesterskap NAIS avlyst

Avlyst, klubbmesterskap i NAIS.

I lys av de nye smittevernrådene og oppfordringer om å ikke å arrangere sosiale arrangementer, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse klubbmesterskapet i NAIS den 14.11.20

Når situasjonen tillater det vil vi planlegge og arrangere nye klubbmesterskap.

mvh
Thomas Kongsvik
Stevneansvarlig, Asker skyteklubb

SWS sikkerhet skurs

Howdy!

Det er min glede å annonsere at Asker Skyteklubbs westerngruppe skal avholde sikkerhetskurs i westernskyting lørdag 31. oktober 2020! Oppmøte er storsalen i skytterhuset i Olledalen.

Vi starter kl. 11:00 og holder på til ca. 16:00. Kurset består av to deler: teori på lørdag, og skytepraksis på klubbens trening torsdag 5. november. Vi har skytetid fra 18:00-21:00, men det er mulig vi kan starte litt tidligere! Jeg kommer tilbake med mer nøyaktig tidspunkt for praksisen når jeg har diskutert det med ledelsen i klubben.

Kurset koster kr. 500,-, og inkluderer pizza på lørdag, opplæringsmateriell (skytterhåndbok), litt ammunisjon på torsdag, og lån av våpen og rig til praksisen.

Vel møtt, og spre gjerne ordet til andre interesserte skyttere!


Hilsen Richard Berge
Styreleder, Out West Gunslingers
(Asker Skyteklubbs westerngruppe)

1 2 3 19